Se her !

www.facebook.com/sitcupcopenhagen?ref=hl

Idrætsforeningen Lavia København

En idrætsforening med plads til alle både raske og handicappede !

VOLLYBALL

Siddende volleyball er et spil der kun eksisterer indenfor handicapidrætten.

Spillet blev opfundet efter 2. verdenskrig i Holland af krigsskadede soldater. Spillet har udviklet sig meget siden, men henvender sig primært til ben amputerede.

Spilledet spilles siddende på gulvet og man bevæger sig rundt ved hjælp af armene. Banen er mindre end en almindelig volleyball bane og nettet er kun 1.15m højt. Spillet spilles efter normale volleyball regler med undtagelse af at man må lave en blokade på serven. Man skal ikke være bange for at rode rundt på gulvet. Der ud over skal man være stærk fra livet og opefter, samt have mulighed for at bruge begge arme til at spille med.

Om afdelingen:

Vi er en blanding af gamle rotter og unge friske spillere. Niveauet er på middel niveau og det sociale samvær er i højsædet. Vi træner en gang om ugen om tirsdagen18-20 i Grøndal Multi Center. Da vi er det eneste hold i Danmark, kommer vi 2 gange årligt til stævne i udlandet. Det forgår primært i Tyskland og England.

Vi arrangerer hvert år vores eget stævne, Copenhagen Sit Cup i Grøndal Multi Center, hvor der kommer hold fra flere lande, primært fra Europa.

Der er en træner tilknyttet holdet.

 

Da sporten er stor i andre lande er den på det paralympiske program.

 

HVOR OG HVORNÅR:

GrøndalMultiCenter

 

Hal K

 

Tirsdag kl. 18:00 - 20:00

Se Volleyball's facebook

Idrætsforeningen Lavia København

v/Søren Sørensen

Lindebugten 70

2500 Valby

 

Webmaster:

 

kasserer@laviakbh.dk

&

soesoe1951@gmail.com

CVR 53 33 36 56