Se her !

Idrætsforeningen Lavia København

En idrætsforening med plads til alle både raske og handicappede !

BOWLING

Her siger vi – KOM og VÆR med

 

Bowling er for alle !

 

Bowling er en af de større idrætsgrene i Lavia

 

Bowlingspillerne træner hver torsdag i tidsrummet 16-18 i bowlingcenteret beliggende i Grøndal MultiCenter på Hvidkildevej i København (ved Bellahøj)

 

Få en prøvetime !

 

Der spilles i 2 kategorier. Den ene er for spillere der sidder i kørestol, den anden for gående spillere. De kørestols bundne spillere benytter sig af en rampe, som de placerer sig bagved. Spilleren skyder så kuglen ned af rampen og hen af banen.

 

I den gående kategori spiller vi lige som alle andre bowlingspillere. Der er dog en del af os som p.g.a. forskellige funktionsnedsætteslser ikke kan tage tilløb og er tvunget til i stedet at stå stille mens vi udfører selve slaget. Lavias bowlingspillere deltager i handicap idrætsstævner, hvor der både er hold der spiller der bruger rampe og spillere der ikke gør. Da der skal være plads til rampen kan kørestolsspillere og gående spillere ikke spille mod hinanden på samme bane selv om reglerne er ens. Se billeder af henholdsvis gående spillere og spillere i kørestol. Desuden et foto af ventende spillere

 

Der er ingen formel instruktør, men der er altid erfarne spillere der gerne vil hjælpe nye spillere, der har brug for hjælp til at lære spillet eller til at forbedre deres slag.

 

HVOR OG HVORNÅR:

Bowlingcenteret i

 

GrøndalMultiCenter

 

Bane 4 - 11

 

Torsdag kl. 16:00 - 20:00

Idrætsforeningen Lavia København

v/Søren Sørensen

Lindebugten 70

2500 Valby

 

Webmaster:

 

kasserer@laviakbh.dk

&

soesoe1951@gmail.com

CVR 53 33 36 56